יום רביעי, 30 באוגוסט 2017

רשת מלונות רימונים מעניקה לכבוד ראש השנה מתכון לעוגת דבש קרמבל תפוחים/ מאת: שרית יוכפז


רשת מלונות רימונים לובשת אוירה של חג ושמחה לקבל את האורחים הרבים,
אשר יעדיפו לחגוג את השנה החדשה באחד מ-9 מלונות הרשת, הפזורים ברחבי הארץ.

ביקושים ערים נרשמים במרכז ההזמנות הרשתי לימי החג, לכל מלונות הרשת.

אורחי מלונות הרשת ייהנו מפינוקים מגוונים לכבוד החג.

 רשת מלונות רימונים מעניקה לכבוד ראש השנה
מתכון לעוגת דבש קרמבל תפוחים
מבית שף ניסים (יעקב) לוי – השף הרשתי



עוגת דבש הינה אחד מהסממנים הבולטים ביותר של ראש השנה ו(כמעט) בכל בית בישראל, עולה עוגת הדבש על שולחן החג ותופסת את מקומה המכובד. לכל משפחה יש את מתכון עוגת הדבש המסורתית שלה. רשת מלונות רימונים, מתכבדת להגיש לכבוד ראש השנה תשע"ח וחגי תשרי את מתכון עוגת הדבש קרמבל תפוחים של הרשת, אותו יצר והגה השף הרשתי - שף ניסים (יעקב) לוי.

עוגת הדבש של השף תוענק לכל אורח אשר יתארח באחד מתשעת מלונות הרשת, במהלך ימי החג והסופ"ש שבעקבותיו.

אנו שמחים להעניק לכם את המתכון לעוגת דבש קרמבל תפוחים של רשת מלונות רימונים ומאחלים לכם שנה טובה ומתוקה!!!!

עוגה בחושה דבש קרמבל תפוחים

החומרים
1/2 כוס דבש
1/2 כוס סוכר
1/2 כוס תה חזק שעשוי מ-2 תיונים לפחות
1/3 כוס שמן
3 ביצים
11/4 כוס קמח תופח
1/2 כפית קקאו כהה
קמצוץ סודה לשתייה
גרידה מקליפת לימון אחד,
קינמון, ציפורן
50 גרם קוביות תפוחים
אופן ההכנה
מערבבים במיקסר דבש, שמן, סוכר, תה.
מוסיפים את הביצים.
מערבלים ומוספים את החומרים היבשים.
יוצקים את התערובת לתבנית של אינגליש קייק.
מערבבים את קוביות התפוחים עם מעט קמח מעורב בסוכר חום.
מפזרים מעל לתערובת העוגה את קוביות התפוחים המעורבבות במעט קמח וסוכר חום.

אפייה
אופים ב-160 מעלות כ-45 דקות, עד שהעוגה משחימה מעט וקיסם שננעץ בעוגה יוצא עם מעט פירורים עליו.


צלום: גל פוני / אנטולי מיכאל   ובן פרידמן.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

עיריית תל אביב- יפו: סדרי פסח קהילתיים וציבוריים בצל מלחמת חרבות ברזל מאת שרית יוכפז

                                                       צילום:   רועי דוד                                                                עירי...